Пак депутатска агресия в Народното събрание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:45 / 05.03.2015
2841
Заместник-председателят на Народното събрание Димитър Главчев прекрати предсрочно заседанието, след като заместник-председателят на "Атака" Десислав Чуколов започна да замеря с хартия депутата от Патриотичния фронт Димитър Байрактаров. Повод за агресията стана статия на лидера на "Атака" Волен Сидеров от преди години във вестник "Демокрация", озаглавена "Да освободим Альоша от наряд", показана от Байрактаров, според когото в дописката Сидеров напада Русия и защитава САЩ.

Други депутати от "Атака" също наобиколиха Байрактаров, пред трибуната застана и съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов и Главчев се видя принуден да прекъсне заседанието.

"Един човек срещу Съветската армия ли е, срещу американската армия ли е, започвам да се обърквам. Една група народни представители, начело с лицето Чуколов, което преди известно време ми нанесе телесна повреда, увреждайки нерва на дясното ми ухо с мегафон, същият сега си позволи да ме замери с някакъв пакет хартия и отправяйки обидни реплики по мой адрес", каза след това Байрактаров.

Чуколов от своя страна пък каза, че Байрактаров е лъжепатриот, излъгал е избирателите и гласувал за закон, който ще позволи турски офицери да командват български войници.

"Да излиза някой, който е посмял да се нарече патриот и е излъгал избирателите си, да демагогства и лъже от тази трибуна, само да замаже огромния си гаф и предателско поведение, не мога да приема. Затова беше моята реакция и оттук нататък следете кой как гласува", каза Чуколов.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Неприятно за пациентите: Плащането на зъбни протези от Здравната ...
Изнудват бивш министър с порно
Нова мода завладя пазара на имотите
42-годишен баща се бори с коварно заболяване, има нужда от нашата...
В сезона на ухапванията, такса "вадене на кърлеж" ядоса майка
Първи подробности за тежката катастрофа край "Маказа", има много ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).