Нов пътен участък в община Съединение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:00 / 17.09.2014
1744
Правителството измени списъка на общинските пътища, като добави нов участък в община Съединение. С него с 3 207 м се удължава пътят Съвединение - Голям чардак, който вече ще стига до селата Церетелево и Царимир. Така общата дължина на общинските пътища в община Съединение става 35,207 км.

С две други решения правителството отчужди имоти и части от имоти - частна собственост, за държавна нужда, необходими за реконструкцията и изграждането на второ пътно платно на пътя Слънчев бряг - Бургас в участъка между Несебър и Равда и за изграждането на участъка Оризово - Капитан Андреево на АМ "Марица". 

Имотите, които ще бъдат отчуждени за строителството на магистралата, се намират в общините Чирпан, Първомай, Димитровград и Хасково. Финансирането на процедурите се осигурява от Агенция "Пътна инфраструктура".

Решенията на Министерския съвет могат да бъдат обжалвани по реда на АПК в 14-дневен срок от съобщаването им на заинтересованите лица.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Въведоха нова атракция по река Марица в любим на много българи гр...
Пенсионери: Има дни, в които не виждаме никакъв човек
Шефът на Агенцията за ядрено регулиране: Горивото от "Уестингхаус...
Обсъждат голяма промяна за матурите
Спасител: Голямата температурна разлика може да предизвика шок на...
Когато плащате с карта онлайн, трябва задължително да спазвате ня...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).