Наградиха храбър пловдивски полицай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:33 / 05.01.2015
7292
На церемония в НДК отличиха полицейски служители и колективи, постигнали значими успехи в борбата с престъпността, опазването на обществения ред и на сигурността на гражданите.

Голямата индивидуална награда "Полицай на годината" получи служителят на "Криминална полиция" Димитър Замфиров. Приза му връчи министърът на вътрешните работи Веселин Вучков. Миналата година Замфиров разкрил поръчково убийство.

Втора индивидуална награда получи Виктор Празов от "Охранителна полиция" Пловдив. Празов на 7 април е задържал двама мъже в Пловдив, в дома на единия от които е открито голямо количество наркотици.

С тази награда отличиха и Живко Даскалов от "Криминална полиция" в Бургас, който е участвал в разбиването на канал за трафик на проститутки.

Трета индивидуална награда получи Славей Бисеров, полицай от Гранична полиция. Колективна награда получи "Гранична полиция", Елхово, чиито служители през изминалата година работиха при усложнена оперативна обстановка заради миграционния натиск.

Специална награда за граждански принос към работата на полицията получи Стефан Русев от Сливен. Вътрешният министър Веселин Вучков поздрави всички наградени. Той обеща, че предстои реформа в системата.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
ДЗЕС 7: Ротацията се допълва с диверсификация на културите за изп...
100 млн. лева от бюджета за национална детска болница
Уникален случай за българите: Имат собствено жилище, но въпреки т...
Влакове се движат с 80-минутно закъснение от разписанието, заради...
Драма в Плевенско: Мъж държа като заложнички две възрастни жени
Новa атракция на морето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).