На хората не им пука за списъци, Гешев и Македония! Плашат се от високите цени и инфлацията

Автор: Георги Кирилов
Коментари (29)
14:52 / 16.02.2022
11420
Националните медии отново се опитват да сменят дневния ред на българина и отново в услуга на управляващите. Какво дежавю! Българинът обаче прощава един или два пъти, изключителната икономическа криза, която убива от бедност обикновения човек, не може да бъде скрита.

Това се доказва и от допитване на Plovdiv24.bg сред над 2000 наши читатели. 

На въпрос: Кой е най-големият проблем в България в момента, едва 2% смятат, че това е македонският въпрос. Пренебрежимо малко виждат проблем и в главния прокурор, едва 5%.

41% обаче смятат, че основният проблем на българите в момента са скачащите всеки ден цени и огромната инфлация. 18% са на мнение, че това е скъпият ток, а той дори още не е поскъпнал за домакинствата.

За 4% от анкетираните най-големият въпрос са цените на горивата, а 8% смятат, че това е управлението на ковид-кризата. 22% от анкетираните все още смятат, че наследството на ГЕРБ е големият проблем на страната ни.

Фактите са такива, инфлация, скачащи цени на продуктите от първа необходимост и предстоящо поскъпване на тока ще пометат рейтинга на правителството в най-скоро време, ако не се вземат сериозни и адекватни мерки, каквито на този етап не се виждат.

Да не забравяме, че Кирил Петков и Асен Василев скоро ще направят цяла една година начело на управлението на икономиката и финансите на страната ни. Време предостатъчно за реакция и определяне на посоки и политики за излизане от непосилно тежката за обикновения българин ситуация.

Виж коментарите (29)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).