Местата на камерите по пътищата скоро в интернет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
15:43 / 24.06.2013
3115
Да се създаде нова организация на работата на "Пътна полиция - КАТ" разпореди министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев. Разположението на автопатрулите и техническите средства за контрол на безопасността на движението да е предшествано от анализ на риска от произшествия.

В срок от два месеца да бъде направен преглед на всички ограничения, включително на тези за максимално допустими скорости, като се обсъди евентуално премахване или преразглеждане на ненужно рестриктивните.

Отново в двумесечен срок на страницата на МВР в Интернет да бъде публикувано разположението на стационарните технически средства за контрол на безопасността на движението, както и местата, където ще се разполагат мобилни устройства.

Акцент в новия подход ще бъде превенцията на тежките инциденти, а основната му цел - водачите да бъдат предупреждавани и предпазвани от рисковете на пътя.

Основен критерий за оценка на дейността на служителите от "Пътна полиция - КАТ" ще бъде намаляването на пътнотранспортните произшествия, на загиналите и ранените.

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Васил Михайлов: Професията фризьор дава неограничена възможност з...
Търговци нарязват старите зеленчуци и ги пробутват като салата, к...
Нинова: Подавам оставка
Екстремни жеги и опасност от обилни валежи и градушки ни очакват ...
Корнелия Нинова подава оставка?
Българин даде 265 000 лева за уиски


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).