Мария Игнатова правила секс за първи път на 20 години, призна си и за още нещо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
22:06 / 22.09.2020
26107
Последен пирон в ковчега на връзката си с Рачков заби Мария Игнатова. Не комикът е голямата любов на живота й, а Ивайло Цветков-Нойзи, призна самата тя. До пикантното признание на сексбомбата се стигна още в първото издание на обновеното шоу "Папараци", което вече носи и подзаглавието "Ново 20". "Ново двайсе", защото и водещата е нова (Мария Игнатова пое щафетата от Венета Райкова, която я пое от Николета Лозанова), а и цялостният тон е нов, хумористичен.

Затова и Мария с хумор обяви първия си гост в шоуто. Тя го нарече "един от най-ниските хора в българския шоубизнес" и после го представи с думите "Това е моят шеф - Андрей Арнаудов!". Двамата играха на своеобразен пинг-понг и си подхвърляха въпроси. Първата питанка е от Мария Игнатова към Андрей, после той й задава същия въпрос и тя отговаря, писа "България Днес".

Първите няколко въпроса бяха тривиални - за детските години и спомените, но изведнъж дойде темата за любовта.

"Коя е най-голямата ти любов?", прочете напечатания на карта въпрос Мария и за секунда погледна камерата с хладна изненада, сякаш искаше да каже нещо на сценаристите, писали въпросите за шоуто. Андрей обясни, че не вярва в идеята за една-единствена голяма любов, но е щастлив, че е намерил любовта в лицето на сегашната си половинка. Когато той попита Марчето за нейната голяма любов, настъпи неуместна пауза в студиото на "Папараци".

Опитваща се да играе роля на непукист, Игнатова се издаде, че темата силно я смущава и е в жестока дилема. Личеше, че не иска да отговаря на този въпрос и накрая само промълви след опит за усмивка: "Ивайло".

Последва още по-сконфузна пауза от Андрей, който явно очакваше да чуе име, започващо с "Д", или фамилия, започваща с "Р" (става дума за бившия на Мария Игнатова - Димитър Рачков – бел. ред.). След като остана със зяпнала уста, тв продуцентът се окопити и започна да гадае: "Ивайло е... български цар!", правеше се на ударен той. "Не ставай нахален!", сряза го Мария. Андрей усети, че нещата не се развиват по план и веднага обяви рекламна пауза.

Двамата си поговориха и за секса - Арнаудов го направил за първи път в дискотека на 16-годишна възраст, но по думите му "всичко продължи само 20 секунди". Марчето пък призна, че чак на 20 г. е правила секс.

Виж коментарите (18)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Над 2 млрд. лева дължим на банките
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър
Пътуването с автобус - удобно само за хора под 170 сантиметра
Депутатът с осемте самолета вече не е част от ПП
"Ние, потребителите": Скандална нелоялна практика на туроператор


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).