Лидер на бургаски скинари се оказа циганин, налита на свои

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
15:01 / 08.01.2015
11332
Един от лидерите на най-жестоката банда скинари в Бургас - "Банево бойс", се оказа циганин, пише в. "Всеки ден". 38-годишният Стефан не крие ромския си произход, но твърди, че мрази смуглите си братя повече от всичко на света.

Ставрето, както го наричат аверите му непрестанно изригва по адрес на своите. Според него те трябва да бъдат впрегнати да изпълняват някаква общественополезна функция.

Стефан е завършил механотехникум, израснал е извън гетото, за разлика от повечето си събратя, и чете историческа литература. Увлича се по идеите на националсоцилиализма още като тийнейджър и започва да дружи с футболни ултраси. Мъжът смята, че не е избран, но е призван - рядък представител на нисша раса, който е прозрял крайнодесните идеи за обществено устройство.

Злите езици в Бургас твърдят, че именно Ставрето е бил в основата на побоя над бременната циганка Мария преди две години в центъра на града. Тогава циганката, известна още като Кадрие, изгуби 6 предни зъба след челен сблъсък с с група местни неонацисти.


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Над 2 млрд. лева дължим на банките
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър
Пътуването с автобус - удобно само за хора под 170 сантиметра
Депутатът с осемте самолета вече не е част от ПП
"Ние, потребителите": Скандална нелоялна практика на туроператор


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).