Корнелия Нинова: 14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:04 / 26.03.2021
5871
"Благодаря ви, че сме заедно в момент за предизвикателство за всички нас. България е изправена на кръстопът. Предстои важен избор - дали да продълим по старому след 11 години управление на ГЕРБ и Борисов, който ни постави на последните места по всички места, но и на първите места по смъртност, по бедност, по неравенства и по корупция.

Изборът днес е важен дали да продължаваме по този начин или да започнем възстановяване на българската икономика, на българското земеделие, на българската култура и духовност. Да гарантираме на всеки достъп до здравеопазване, където и да се намери в България. Да възродим българското самочувствие. Това е изборът днес пред нас."

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на подписването на споразумения за сътрудничество между левицата и други партии и движения. Тя благодари на всички присъединили се към каузата на БСП за честни избори.

"Никой не може да се справи сам в тази криза, затова обединението ни днес е изключително знаково и важно – да съберем всички честни, почтени хора, които искат промяна. Да им подадем ръка на тези, които в момента се чувстват уплашени и да ги освободим от страха." подчерта Нинова.

Тя обърна внимание на присъстващите,че последното оръжие на управляващите е всяването на страх, на апатия, на намаляването на избирателната активност, към което всички .трябва да се противопоставим. "Нека призовем всички – смело, свободно, честно да излязат да гласуват.", апелира лидерът на БСП.

"Подписваме споразумението тук по две линии – подкрепа в политиките и подкрепа за честни избори. Вчера подписахме с 5 организации, днес с още 9. Ще продължим и другата седмица – тоест ставаме все повече тези, които обединяваме усилията си за промяна, стабилността и сигурността, която искаме да дадем на българския народ.", посочи председателят на българските социалисти.

На срещата представителите на другите партии и движения споделиха тревогите си за бъдещето на българия и важността на предстоящите избори като последна надежда за страната ни. Лидерът на БСП обясни, че всички тези въпроси може да се даде обобщаващ отговор.

"При управление на БСП няма да се краде и ще има държава. Повече държава в ключови сектори за развитието на България – здравеопазване, образование, енергетика. Без да се краде и влезе ли държавата си в ролята, която трябва да има, всичко останало можем да решим. Имаме нужната воля, експертност, разум и честност.", заяви Корнелия Нинова.

Нинова подчерта, че БСП си е поставило за задача да гарантира честността на вота. "Ние ще бъдем гарант за честния вот. Вярвам, че обединени можем да се справим. И на добър час на всички. Вярвам в победата на На 4-ти, с номер 4 в бюлетината.", завърши Корнелия Нинова.

Виж коментарите (1)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).