Футболни легенди: Корнелия Нинова е мъжко момиче, бори се за народа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
21:32 / 04.03.2021
5442
"Много бързо "Левски“ и ЦСКА се обединихме около обща кауза. Госпожа Нинова ме покани да бъда в листата с кандидатите за народни представители. Много бързо приех идеята, тъй като видях социалната програма на БСП, която е за хората. Впечатли ме, че БСП иска да направи доста добри неща и да промени ситуацията, в която се намира народът.“ Това заяви футболната легенда и кандидат за народен представител от БСП Емил Велев. Знаменитият футболист на "Левски“ и легендата на ЦСКА Христо Марашлиев, който също е част от кандидатската листа, коментираха  пред Нова телевизия мотивите си да се кандидатират за депутати от левицата.

"Идеите, които ме спечелиха, са предложението на БСП за преизчисляване на всички пенсии, идеите им да се облекчат данъчно младите семейства за второ и за трето дете, както и болниците да не са търговски дружества, защото здравето не е стока“, подчерта Велев.

Христо Марашлиев поясни, че заедно с Емил Велев ще се опитат да представляват една значителна част от българското общество като представят нейните виждания и идеи. "Платформата на БСП е насочена към младите хора. Управляващите абдикираха от спорта. Държавата отне дома на децата на ЦСКА –"Червено знаме“. Имаше обещания, които не се изпълниха. Нужни са промени, за да се възроди спортът в България“, бе категоричен Марашлиев.

"С две ръце заставам зад Корнелия Нинова да бъде следващият премиер на България. Тя ще бъде по-добър премиер от Борисов. Нинова е уравновесен, спокоен човек, който не дава празни обещания. Нейните думи не висят във въздуха. Тя търпи развитие. Докато Бойко Борисов е много хаотичен. Това се отразява и на държавата.“, посочи видният цесекар.

"Корнелия Нинова се доказа като мъжко момиче. Влиза в битки, когато е необходимо. Бори се за народа. Това ме впечатли“, така  Емил Велев изрази своето мнение за лидера на БСП.

Виж коментарите (2)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).