Емил Радев: ГЕРБ е в много добра кондиция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:51 / 08.01.2014
2079
ГЕРБ е в много добра кондиция. Това каза Емил Радев, народен представител от ПП ГЕРБ - Варна. Според депутата минаването на партията в опозиция е оздравителен процес.

"Това обедини още повече структурите ни и ги изчисти от онези, които са били членове на партията единствено, защото тя е била на власт", коментира народният представител и допълни, че ГЕРБ набира все повече членове.

Емил Радев определи политическата 2013-та като изключително тежка, но и интересна година, наситена с много значителни за страната ни събития.

"2013-та бе нестабилна за България година, година на оставки, през която се смениха три правителства и българските граждани показаха, че гражданското общество е живо", коментира депутатът. Той допълни, че ГЕРБ е градивна опозиция.

"В последните шест месеца и половина на практика основната ни задача бе да не допуснем лобистко законодателство да бъде прието от новата управляваща тройна коалиция, интересите на българския народ да не бъдат накърнени и страната ни да не губи европейски средства. Смятам, че в голяма част успяхме да се справим с тези задачи", отчете Емил Радев. Той изтъкна, че народните представители застават зад предложенията, които правят в качеството си на опозиция.

"Надявам се здравият разум да надделява и да се приема законодателство, полезно на българските граждани", посочи Емил Радев.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
В тази билка има калий, калций, желязо, манган, магнезий и цинк, ...
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за проблеми при издаването на шофьорските книжки
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов от Враца: Няма да ви стигнат нито работниците, нито проду...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).