Дъждовете започват постепенно да спират

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:10 / 01.02.2015
1524
През следващото денонощие времето ще се задържи меко за началото на февруари, предимно облачно, но и с временни разкъсвания на облачността главно над Южна България. Само на отделни места ще има слаби превалявания от дъжд. През нощта срещу вторник на повече места ще превали, като в Северозападна България дъждът ще преминава в сняг. Вятърът ще е слаб. Максимални температури между 6° и 11°, в най-южните райони до 13°, в София около 7°. Минималните сутринта ще са между -1° и 4°, в Югоизточна България до 6°-9°.

Атмосферното налягане ще се задържи по-ниско от средното.
В планините ще се задържи предимно облачно, по най-високите им части е възможно все още да превали слаб сняг. Ще има и временни разкъсвания на облачността. Вятърът по билата ще е умерен от запад, към края на деня от югозапад. Температура на 1200 м.н.в около 5°, на 2000 около -3°.

По Черноморието ще е предимно облачно, като на места все още ще има и слаби превалявания от дъжд. Вятърът ще е слаб, предимно от изток. Максимални температури около 7°-10°. Температурата на водата е 6-7°, вълнението ще е около 3 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).