До минус 12 градуса утре сутринта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:32 / 07.01.2015
2739
През нощта облачността над по-голямата част от страната ще е разкъсана, в Източна България ще е предимно ясно. Ще е почти тихо, по-морския бряг с умерен и временно силен северен вятър. Минималните температури ще са между минус 12° и минус 7°, на места в главно в североизточните райони и до минус 15°-16°. 

Утре над Източна България ще преобладава слънчево време, докато над Западна облачността ще е променлива. Без валежи. Северният вятър и в източните райони постепенно ще отслабне, а в Дунавската равнина ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са между минус 5° и 0°, в крайните югозападни райони до 2°.

Атмосферното налягане няма да се променя съществено и ще остане по-високо от средното за месеца.

Над планините облачността ще е променлива, в Източна България ще намалява до слънчево. Северният вятър ще отслабне, над западните масиви ще се ориентира от северозапад. Ще се затопли. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 7°, на 2000 метра около минус 12°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Северният вятър ще отслабне. Ще остане студено, с максимална температура на въздуха от минус 2° до минус 4°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала. Температурата на морската вода е около 5°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Борисов осъди стрелбата над словашкия премиер Роберт Фицо
Свлачище на Прохода на Републиката затруднява движението
Дори опитен шофьор, може да пропусне този специфичен звук
Правителството реши: 39 млн. лева за заплати в университетите
Третото издание на DigitalK&A1 Awards отличи топ 3 на технологичн...
Спипаха бракониер, той: Разхождам се въоръжен заради мигранти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).