Диляна Попова с благотворителна мисия в Африка. Ето какво я свързва с Анджелина Джоли

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:32 / 23.02.2021
2489
От няколко дни любимата на Асен Блатечки е в Африка. С Диляна Попова е и синът й Борил и компания от близки приятели, пише "България днес"

От споделените моменти в социалните мрежи се вижда, че Диляна не е просто на поредната екзотична почивка, а се е включила и в благотворителна мисия.

Моделката и близките й посетиха училище в Африка, където раздадоха на децата книжки и комплекти флумастери за рисуване. Неотлъчно до моделката актриса е и малкият Борил, облечен в училищна униформа, която носят местните деца.

Малчуганите са щастливи от даровете, а Попова споделя, че не е виждала по-смирени и щастливи хора от тях.

Малко вероятно е Диляна да се завърне с осиновено африканче, но моделката е истински влюбена в Африка и обитателите й. Любовта на Попова датира от далечната 2013 година, когато тя бе сред участниците на несъществуващото вече риалити "Африка: Звездите сигурно са полудели".

Тогава брюнетката призна, че това е незабравимо преживяване в живота й и би искала отново да се завърне на Черния континент. Моделката сбъдна желанието си и вече няколко пъти през годините се радва на красивите африкански плажове.

Тази година Диляна е и с благородна мисия и е готова да помогне с каквото може. Тя е избрала този път с нея да е и синът й Борил, за да може малчуганът отсега да познава широкия свят и да се учи на съпричастност.

Не само изящната красота е това, по което си приличат световноизвестната актриса Анджелина Джоли и най-успешният роден модел Диляна Попова. Нито пък вкусът на Асен Блатечки, който преди години призна, че Анджелина е най-красивата жена в света. Милосърдието и загрижеността към африканските деца се оказа още нещо, което доближава родната хубавица с талантливата актриса.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите
Синът на известен наш бизнесмен обяви: Без да се замислих, приех ...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Голяма банка предупреди своите клиенти
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).