Бойко Борисов поздрави новоизбрания председател на ДСБ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:33 / 23.06.2013
2633
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до новоизбрания председател на ДСБ ("Демократи за силна България") Радан Кънев:

Уважаеми г-н Кънев,

Поздравявам Ви от мое име, и от името на ПП ГЕРБ, за избирането Ви за председател на "Демократи за силна България".

Най-искрено Ви желая успех на новата длъжност, защото хората в дясното политическо пространство заслужават по-голямо представителство. Моето разбиране винаги е било, че естественият партньор, с който ПП ГЕРБ може и трябва да си сътрудничи, са десните партии във формат ЕНП. Надявам се занапред да намираме все повече допирни точки по темите, които ни сближават, вместо да търсим разделителни линии дори тогава, когато ги няма.

В последните години основният проблем на партийните лидери в дясното политическо пространство беше търсенето на противници в самото дясно, за разлика от левите лидери, които винаги успяват да се консолидират и да бъдат обединени, въпреки различнията си.

Уверен съм, че в името на демокрацията, трябва да намерим път към по-добър диалог между нашите две формации. Такива са и очакванията на всички десномислещи хора в страната, които очакват днес от нас повече отговорност и единство срещу популизма на левите и националистите.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).