Бахаров с най-откровеното си интервю - покая се и призна за лошото си пиянство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
20:38 / 28.03.2021
13056
В началото много ме беше срам. Непосредствено след случката февруари месец имаше премиера на "Съни бийч" и нея трябваше да пропусна. Не върви след такъв инцидент да излезеш усмихнат да представиш проект. Веднага след това едно представление на Радичков ми беше отвратително. За сцената е необходимо едно самочувствие, което ми беше избягало, после започнах да го възвръщам. Това каза пред bTV актьорът Явор Бахаров, заловен да шофира с алкохол и наркотици.

"Самият полицай каза: "Дъщеря ми е на 5 години, ако я беше ударил на тротоара. Тогава казах: "Ето, сложи ми белезниците". Тогава осъзнаваш, че това е белият кахър. Сега навредих на майка ми, на баба ми, на хората около мен. С наркотиците нямам проблем, по-скоро алкохолът ме кара да съм превъзбуден. Не съм пияница, не пия честно, но нямам най-доброто пиянство. Буен съм. Когато съм напрегнат поради други причини, после, като пийна и се озлобявам. Като съм в добро настроение, като пийна и се усмихвам, защото душата ми се чувства добре. Тази беда ме накара да се чувствам по-силен, по-съобразителен", каза още той.

"Едната ми баба почина, тя беше възрастна, но се обвинявам, че може би този процес е ускорил нейния процес", каза още актьорът. На въпрос дали съм готов да влезеш в затвора, Бахаров отговори: "Да, в тази година и половина се подготвям за всичко. Според мен тази присъда и да стане ефективна, не е нещо, което не мога да преживея, все си мисля че сме свидетели на много по-страшни неща", каза още той.

"Каквато и да е присъдата, ще ми седи като обица дълго време, но първо трябва себе си да успокоя и после публиката и хората около мен ще са по-спокойни", добави актьорът "В България имаме много проблеми с катастрофи, наказанията не са достатъчни или не са правилни", добави още той.

"В моя случай беше празнична вечер, бях спал 4-5 часа и трябваше да се кача и да карам ски. Докато се обличах, усещах, че съм още замаян, мислех, че ще отида да се пусна по склона и всичко ще мине, но така и не се пуснах", каза още Бахаров.

"От много малко нещо може да се прекатури основния път в живота, така че не подценявайте дребните неща, не сядайте пили или пушили зад волана, сериозна е работата. Една грешка променя съдбата не само на вас и вашите родители, близки, на пострадалите хора, на целите техни семейства. Шофирането не е безотговорна работа, трябва да се внимава и да се действа отговорно", обърна се Бахаров към зрителите.

"На нашите казвам - съжалявам, че ви причиних тези мъки и беди, надявам се с другите си изяви да мога да балансирам. Вчера разбрах, че внезапно си е отишъл съдията от районния съд в Разлог, който ме осъди. Искам да изкажа съболезнования. С този човек 6-7 месеца се виждахме. Виждаш, че 1 г. затвор, глоба 10 хил. лева - това е дреболия, хората си отиват. Другият ми призив е хората да спазват дистанция и да спазват всички мерки. Хора си отиват, другото ще мине", каза още той.

Виж коментарите (2)

Още по темата (26):
05.04.2023 Адвокатът на Бахаров: МВР сякаш има особен интерес към Явор
14.03.2023 Явор Бахаров няма да бъде предаван на съд
12.01.2023 Явор Бахаров отърва затвора
08.12.2022 ВАС отхвърли жалбата на Явор Бахаров за наркотеста
06.12.2022 Адвокатът на Явор Бахаров: Той вече не пие алкохол, кара колело и играе в цяла България
05.12.2022 Явор Бахаров за ареста си: Това е незначителен случай, под 0,25 г имах в
джоба
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).