Алгафари: Калабалъкът, сергиите с евтинджоси и лошата храна ме отказаха от Черноморието

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:40 / 17.03.2021
8364
България е готова с рекламния си клип за предстоящия туристически сезон. Според режисьора и политически PR – Нидал Алгари, клипът няма ясна таргет група, която цели да привлече.

"България си е много красива. Малко ме притеснява дали тези картички ще привлекат туристи. Към кой таргет е насочен клипът? Хубави кадри, но няма отличителното, че това е българско. Със сигурност не можем да търсим световни имена. Ще привлечем средната група“, заяви в "България сутрин" Нидал Алгафари.

Хотелиерите притеснени дали ще могат да посрещнат туристите, нямат персонал

"Със сигурност може да се рекламира повече и много по-добре. Дали този клип ще се полза от тур агенции, дали ще се пуска по други телевизии, световни, но така общо към всички няма да се получи", допълни още Алгафари в ефира на Bulgaria ON AIR

И призна, че отдавна не посещава родното Черноморие.

"Аз ходя на едно и също място вече 20 г. Не е в България, защото ги няма тези сергии с евтинджоси тип "Илиянци". Няма го и този калабалък. Ходихме по нашето Черноморие, сблъсках се с джебчиите, автоджамбазите, лошата храна. И те ме отказаха да ходя на нашето Черноморире. И този клип мен няма да ме върне по нашето Черноморие“, категоричен бе Алгафари.

И допълни, че страхът от коронавируса кара хората да бъдат по-предпазливи и  да ще решават за почивките си в последния момент.

Политическите послания

Много повече играчи на политическата сцена ще има на тези парламентарни избори. Появиха се вече и новите политически заявки и послания.

Алгафари определи политическите послания така:

"Едни момчета говорят патриотично, но изглеждат смешно. Гледам и във Facebook кампании…смятам, че стратегията, която е правилна –  това е на ДПС. Ние не сме като швейцарците. Няма да гласуваме за думи в лозунгите. Ние ще гласуваме за няколко личности -  Слави, Бойко, Доган, Нинова. Никой не знае коя партия, какво точно иска да прави“.   

Ваксините 

"Няма как да се ваксинирам, защото съм от последните линии, и смятам, че трябва да дадем път на по-възрастните граждани и тези с хронични заболявания“, каза Нидал Алгафари относно ваксинирането.

Виж коментарите (0)

Още по темата (675):
01.10.2021 Спасители си взеха чао с морето по интересен начин
30.09.2021 Днес е последният ден, в който можем да влезем в морето на охраняем
плаж
29.09.2021 Странният кемпер си стои на наказателния паркинг в Созопол
26.09.2021 Сигнал от днес: Този Слънчев бряг е по-хубав от юлския!
25.09.2021 Утре казваме чао на морето
22.09.2021 Изобщо не си е отишло, лятото се завръща с пълна сила
Още новини от Национални новини:
От 3 до 33 градуса през този месец
Приятно време ни очаква днес
Велика сряда е
Работодателят ви дължи минимум двойно увеличение
Отбелязваме Деня на труда
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).