Алгафари: Екипът на "Шоуто на Слави" винаги е бил в политиката

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:56 / 17.02.2021
3429
"Слави Трифонов много време играе на политическата сцена като рупор на различни идеи". Това каза пред БНР режисьорът и експерт по политически кампании Нидал Алгафари. Той добави, че екипът на "Шоуто на Слави" винаги e играл в някакъв вариант на политически живот:

"Референдумът, който организираха, беше с ясна цел - да се подпомогне негативният вот на гражданите да бъде събран в едно и да подпомогне тези, които са срещу управляващите. Те винаги са били в политиката, а сега искат вече директно да участват в нея. Да видим колко хора в България ще видят в тяхно лице нещо по-различно".

Според експерт по политически кампании, ако могат да предложат друг модел, партиите биха могли да сменят всичко, но подчерта, че не е разбрал какъв точно модел предлагат от "Има такъв народ".

Като една голяма недомислица определи той името "Изправи се! Мутри, вън!" на общия проект на Мая Манолова и Отровното трио:

"Опитват се остатъците от протестите и от негативизма, който беше, да ги ползват, защото станаха известни с това. И да ползват и нещо, което каза президента Румен Радев: "Мутри, вън", защото той е с много високо обществено одобрение, затова са го добавили, за да могат да черпят от неговия рейтинг". 

Алгафари коментира, че кампанията с компроматите вече е започнала и посочи, че единствено ДПС се сдържат от тона на обиди и клевети:

"Ако лявото и дясното пространство в политиката могат да говорят с мъдростта, с която се говори от ДПС, ще постигнат много повече от това да са в съзнанието на хората с толкова малко доверие".

Виж коментарите (0)

Още по темата (331):
22.01.2022 Иво Христов: Радев помете остарелите разбирания
22.01.2022 Плевнелиев: Сега Радев може да направи каквото поиска с държавата
22.01.2022 Президентът: В идните години ще бдя, чакат ни още изпитания!
22.01.2022 Радев и Йотова встъпват в длъжност за втори мандат
19.01.2022 Вицепрезидентът Йотова: Имаше моменти, когато се чувствахме като в обсадена крепост
19.01.2022 Държавният глава: Ще връщам дневния ред към дългосрочните цели на нацията
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).