ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Извънредно: Чандъров също напуска Ботев, вижте тъжната му изповед пред Plovdiv24.bg
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:10 / 30.08.2016Коментари (162)37520
© Plovdiv24.bg
Финансовият благодетел на Ботев (Пд) Румен Чандъров обяви шокиращо пред Plovdiv24.bg, че напуска клуба. Причина за този ход на бизнесмена е поведението на феновете на отбора, които нахлуха на терена и прекъснаха първата тренировка на новия наставник Николай Митов.

Ето тъжната изповед на Румен Чандъров пред репортер на Plovdiv24.bg:

"Феновете да вземат и да си направят референдум - да си назначат треньор, президент и ръководство. Да вземат Феро, Херо или когото искат. Аз се оттеглям. Ще помагам с каквото мога, докато се намери собственик на клуба".

"Аз съм длъжен да застана зад хората си. Няма смисъл от такова напрежение. Вратите за Николай Митов са отворени в Септември. Дано феновете на Ботев да спечелят от това, което направиха днес. Жалко за хилядите свестни привърженици на клуба. Позволиха на шепа лумпени да диктуват нещата".

Не вярвах, наистина не вярвах, че ще нахлуят на терена. Какво очакват? И Ферарио Спасов да беше дошъл, нищо не гарантира, че след два мача нямаше да скочат и на него".

Още по темата: общо новини по темата: 17
13.09.2016
07.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
05.09.2016
03.09.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 19_ЗАХАРИЕВ_12
премахни филтъра

+5
 
 
А такаааа.... БРАВООО! Хайде всички на крака да станем и да ръкопляскаме на всички участници в тази пиеса,която се скалъпи на бързо и толкова на бързо изигра!!! Едните видяха,че просто нямат ресурса,времето и най-вече желанието да се обвържат и направят нещо за нашият Ботев Пловдив и решиха да скалъпят тази пиеса,също така една идея и преди изборите (не маловажен фактор) ,за да подвият обидено опашки и да се стигне до тук! Другите къде послушни,къде недоволни от липсата на финансиране за екскурзии и пиро ,решиха като поддържаща роля да ударят едно рамо и те! Сега ще има увещания и залъгвания ,как без едните и без другите отбора няма да го има,как ще отиде в небитието и т.н. Факт е обаче,че случващото се ОЩЕ ОТ "представянето" на ... благодетелите(к ак за толкова време не ги нарекоха повече от има няма 5 пъти собственици) си личеше ,че нито им се занимава,нито са по тяхно желание - фактори доказващи това много,най-малко то по поведението им по време на представянето им. Тъжното е,че любимият ни отбор е поредното доказателство ,че бг футбола е УМРЯЛ !!! Сега ще се започне едно подмятане на обиди между нашите,буферите и те ще се намесят,защото имат право ,все пак Х с шампиона им дава участие на 1/2 ЛЕ и са доста по-добре от нас ,което допълнително ще нажежи страстите сред нас. За тях няма да коментирам Крушарски,защот о явно и той с изказванията си дава сигнали,че само дебне удобен момент да хвърли хавлията. Все пак да видим сега ,играта на котка и мишка започна.... кой ще е котката и кой мишката още не е ясно,ясно е едно,че този човек без горна джука Румен Чандъров (благодетеля) , Георги Самуилов (собственика) са спуснати със заповед от София,с каква цел и мисия никой не може от нас да каже със сигурност,но е ясно ,че не е от любов към футбола или особено към Ботев Пловдив! Интересното е ,че в статиите до тук и Чандъров давал акциите на феновете,и Самуилов ги давал... последно кой ги беше взел? Ще видим какво ще се случи,но в живота винаги ,когато се стигне дъното,трябва човек да се изправи,да се отърси и да започне отново на горе да се катери,това е!!! Лека вечер от мен и все пак ...нека по-малко се мразим,за това сме на това дередже!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Сезон за историята!
Загорец с две визити в Пловдив за три дни, първата е в "Коматево"
Феновете на Ботев със специална фланелка и стикери за спечелената Купа
Брахими: Тръгвам си с високо вдигната глава! Няма да забравя красивите моменти
За добра кауза: Топката от финала бе продадена за 1912 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: