ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Транш за Неделев спасява Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 26.06.2014Коментари (164)21131
© Plovdiv24.bg
През месец юли се очаква Майнц 05 да преведе поред­ния транш за Тодор Неделев, това заявиха от "жълто-черния" клуб.

Парите са нужни на Ботев, докато преминат проблемите около запорираните сметки и разясняване­то на финансовата ситуация­та около собственика Цветан Василев, пише в. "Тема Спорт".

Очаква се да дойдат и пари от Лига Евро­па за участието от минала­та година, както и изплаща­нето на голямо ДДС от строежа по стадион "Христо Бо­тев".

Ако нестабилността в клуба продължи по-дълъг пе­риод, то нищо чудно Ботев да се опита да продаде най-скъпоплатените си играчи Юнес Хамза и Феребори Доре.

Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Кирил Иванов
премахни филтъра

Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.06.2014 г.
+12
 
 
Стадионът ще бъде построен не заради Евро2015, а защото го строи Цветан Василев. Както построи базата, както издържа отборът. Но какво ти разбира циганин от финанси, банки или политика - на него му дай 50 лв. и отива да вика за коя и да е партия, дори и на магистралата! Впрочем да, то половината са магистралки!
+6
 
 
стадиона е домакин на финала за Евро2015 така че ще бъде построен
+10
 
 
из официално комюнике на НАП Пловдив:"...Молим всички привърженици на ромския отбор Локомотив (не знаем коя година и кой град) да заплатят здравните си осигуровки за месец юли,за да могат на 21-и да се възползват от безплатните прегледи в спешна помощ!
на 26.06.2014 г.
+3
 
 
Миризливците от Лаутджамия вихрят луд кючек... Какво ще вихрят след двайсет дена , когато строежа се възобнови ? Впрочем , къде им е стадиона ? Къде им е отбора ?
+8
 
 
Време е от дпс да пуснат похвално писмо до феновете на лайнутджамия за подкрепата,която указват на лайнян пеевски.Винаги сте си били същите мърши!
+4
 
 
Не е драматично спирането на ремонтните дейности на стадиона. Неприятно е, но има много по-сериозни случаи. Някои общини имали сметки единствено в КТБ. Държавата не ги е предупредила, за да могат да изтеглят макар и малки суми, необходими за функционирането на Общината. Освен че не могат да се плащат заплати, включително на лица с минимални доходи, на лица с кредити, не може да се подсигури храната за детските градини!
+4
 
 
ЧЕТИВО ЗА БУФЕРЧЕТА: Публичната Корпоративна търговска банка /КТБ/ е четвъртата по големина в България по размер на активите си. В края на първото тримесечие на 2014 г. те възлизат на 7.3 млрд. лв., сочат данни на централната ни банка. Справка на Profit.bg сочи, че в края на 2009 г. активите са 2.03 млрд. лв., година по-късно нарастват до 2.7 млрд. лв., а в края на 2011 г. надхвърлят 4 млрд. лв. Само след 12 месеца активите растат до 5.6 млрд. лв., а в края на 2013 г. те вече са 6.74 млрд. лв. Само за периода от 1 януари до 31 март в банката са постъпили нетно 503 млн. нови депозити, а за последната година те са 1.429 млрд. лв . Банката е една от най-печелившите в банковата ни система. За 2013 г. тя обяви положителен финансов резултат от над 71 млн. лв. спрямо 56.57 млн. лв. за 2012 г. и съответно 60.9 млн. лв. за 2011 г. и 74 млн. лв. за година по-рано. В годините от 2008 до 2013 г. общата й печалба достига 363 млн. лв. Явно някой умишлено се опитва да всява напрежение и да клати финансовата система на България. Лошото е, че има и такива, които му повярваха.
-4
 
 
И това "добра"новина ли е???? В положението в което е КТБ/в частност Ботев/,това решава ли проблема?Влогове в банката може да постъпват,нооооо НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕГЛИ!!!!А къде мислите,ще отидат парите от транша?-ще ви ги носят щъркелите от немско с торби ли?ВСИЧКИ сметки,и плащания в клуба,минават през КТБ Пари и сега има там....но НИКОЙ не може да ги пипне....
+9
 
 
Много лесно някои льоковци тук нарекоха КТБ мафиотска. Банката, която БНБ определя за най-добрата в България, изведнъж под влиянието на един прасок я нарекоха мафиотска. Другата седмица ще приключи одитът на банката, ще излезе че е действително най-добрата. Но това няма да успокои докувците - ще продължат да лижат гениталиите на прасето, само и само на Ботев да е зле. Вижте се какво представлявате бе, докувци! Не ви ли е поне малко неудобно? Ние ще си подкрепяме отбора, а вие ще крепите яйцата на Пеевски.
-11
 
 
Всеки който има акъл в главата ще си изтегли парите от мафиотската банка и ще си ги сложи в някоя по-стабилна.
+12
 
 
Отворят ли клоновете на банката. Отивам да да си преместя влоговете от други банки там. До 25 000 лв държавата ми ги гарантира. Този ход ще го направя за да могат всички страхливци които си теглят парите да си ги вземат. Който е учил банково дело знае, че тръгнат ли всички да си теглят депозитите от една банка тя няма откъде да ги върне защото ги е раздала като кредити. А кредитите се погасяват помесечно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ДЗЗД "Колежа": Поредната фалшива новина, целяща разединение на цялата ботевистка общност!
Строителите на "Колежа" с писмо до Общината, няма да затварят Сектор "А"
Феновете на Ботев избират гол на сезона, два от номинираните са от финала
Крумовград с интерес към юноша на Ботев
ПФК Ботев: Предстои исторически сезон!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: