ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Арестуваха извършителя ударил с бутилка по главата Стефан Генов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 09.03.2014Коментари (49)10917
© Plovdiv24.bg
Един от известните фенове на ПФК "Ботев" беше задържан от полицията след инцидент на мача с Локомотив София (4:1) в събота. Треньорът на столичните "железничари" Стефан Генов беше уцелен с бутилка вода, след което изпадна в лек несвяст.

След бързата реакция и добрата работа между "Ботев", МВР и охранителната фирма "Алфа СОТ" е задържан виновникът за инцидента. Това е Георги Митков Георгиев по прякор Челсито.

"ПФК Ботев остро осъжда подобно поведение, което рязко контрастира с имиджа на клуба и реномето на "жълто-черната" публика, която и в този ден даде горещата си подкрепа на отбора, въпреки суровото време навън. Привържениците на Ботев са доказана марка в българския футбол и са синоним на вярност и безрезервна подкрепа. Смятаме за недопустимо, заради постъпките на отделни лица, да страдат хиляди любители на футбола, поради което ще вземем всички необходими мерки да предотвратим подобни инциденти в бъдеще", заявяват от клуба.

"Хулиганските прояви нямат място на мачовете на "Ботев". Клубът се е устремил към изграждане на безупречна европейска визия, която разчитаме да отсее и утвърди единствено положителните черти в манталитета на ботевистите", допълват от пловдивския клуб.

Още по темата: общо новини по темата: 16
30.04.2014
10.03.2014
09.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 1912 BOTEV
премахни филтъра

-3
 
 
Всеки фен за нас е ценен. След изтичане на наказанието му, Челсито съм убеден, че ще осъзнае, че досегашното му поведение е неприемливо за клуба, като и за феновете му. Нямам честта да го познавам. Чувал съм, че агитката приглася на негов речитатив, като не съм успял да разбера цялото му съдържание. Има някои тъпизми, неприемливи текстове, които не е проблем да се коригират. Определено обаче, вдига духа и на отбора, и на публиката, и се отразява положително! Дали ще има сили да разбере, че проектът Ботев е европейски, и няма общо със селския ни период! Аз съм оптимист! Някои от по-старото поколение не присъствахме по стадионите десетина, петнадесет години! Вече се завръщаме, завръщат се жените, децата! В западните страни, първата преграда срещу нарушаването на правилата е граждансото общество. В България същото липсва тотално. Вчерашият случай за мен е знаков. Феновете участваха в разкриването на един от своите тартори!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Помощникът на Керкез: Славия заслужи успеха! Трябва да се подобрим в защита
Десет от Славия победиха Ботев в голово шоу в София
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: