ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пловдивчанка обеща да се съблече, ако Левски стане шампион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:32 / 29.10.2013Коментари (77)28667
©
Пловдивчанката останала бясна от наказанието на Локомотив, което й попречело да подкрепи любимия си Левски
На връх стогодишнината на Левски, на стадион "Георги Аспарухов" може да стане истинско шоу по трибуните, но условието за това е "сините" да станат шампиони. Това на този етап изглежда трудно постижимо, с оглед играта, резултатите и класирането на Левски.

Сексапилната привърженичка на Левски от Пловдив Анелия Димова е решила, ако любимият й отбор я зарадва с титла, тя да зарадва футболистите, спортно- техническото ръководство и публиката с ритуално разсъбличане на "Георги Аспарухов". Това тя сподели пред близки приятелки, които я познават колко е луда и влюбена в "синия" отбор. Анелия за да гледа мачовете с ЦСКА, Ботев Пд и Локо Пд си е взела отпуск и се е прибрала от Гърция, където живее и работи.

"Много ме ядосват в последно време любимите ми футболисти, откровена е Анелия. Още не съм им простила случилото се в края на миналия шампионат и това в началото на настоящия. Аз живея с идеята Левски и много преживявам всеки мач. Сега биха Ботев и ме накараха да съм щастлива, но не съм забравила срама срещу ЦСКА. Има още два мача с "червените" и искам да им го върнат боя. Аз няма да мога да ги гледам, защото си заминавам. Свърши ми отпуска и след мача с Локо Пд пътувам за Гърция. За капак няма да гледам и в Пловдив Левски заради наказанието на Локомотив. Бясна съм. Вярно е за казаното от мен, че ще се съблека на стадиона, ако Левски стане шампион. Ще го направя пред пълните трибуни. Имам самочувствието ,че тялото ми е хубаво и ще го видят много хора. Приятелите ми във фейсбук знаят, че обичам да се снимам в предизвикателни пози. Даже някои сайтове вече са публикували мои фотоси. Много ме е яд,че Йоканович си тръгна. Пожелавам успех на Здравков. От мача с Ботев си имам нов любимец сред футболистите. Това е изгоненият Борислав Цонев. Е , не заради това, че го изгониха, а защото игра с дух и сърце за Левски. Да е спокойна приятелката му, ако има такава, както и на другите играчи. Аз харесвам повече красиви жени."

Анелия е активна във фейсбук и повечето й снимки на корицата са свързани по някакъв начин с привързаността й към Левски, докато профилните й снимки в по- голямата им част са наслада за мъжете, а според признанията й и на жените.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 31
05.11.2013
02.11.2013
31.10.2013
31.10.2013
31.10.2013
31.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Dimitar Vasilev 4
премахни филтъра

+1
 
 
хахахаха та тя много добре знае че няма да се саблече поне тоя сезон
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за вратарския пост в Локомотив Пловдив
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: