ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Когато големите отбори са наранени, са много по-опасни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:10 / 25.10.2013Коментари (57)8416
© Plovdiv24.bg
"Големите отбори когато са наранени реагират доста остро, отговорно и по-опасно така че предстоящия двубой на "Герена" ще бъде изключителен тежък", коментира старши-треньора на Ботев Станимир Стоилов ден преди гостуването на Левски, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Търсим оптимални решения в състава с който ще излезем срещу Левски. В последния мач имахме доста ситуации, които не можахме да реализираме, но там според мен имаше и друга причина, но да не се връщаме на нея. Така че до последно ще избистрим максимално състава с който мислим да играем. Ботев има изграден титулярен състав, който според мен в отговорни мачове не е подвеждал никой от нас", продължи още той.

"Вече съм гостувал на Герена като треньор на противников отбор. За мен винаги е приятно да се завърна на "Георги Аспарухов", където са ми минали най-добрите години като футболист и треньор. Винаги е било удоволствие да се завърна там, няма нищо ненормално в това", заяви Мъри.

"Не очаквам доста промени в състава на Левски след загубата от ЦСКА. Ако трябва да бъда честен очаквам състава, който завърши срещата във вечното дерби да започне, но това го решават треньорите на "сините". Ние се готвим за нашия стил и игра, така че
Ботев трябва да мисли за своето представяне", коментира наставникът на "канарчетата".

"Нормално е като има загуба да има негативно настроение в съблекалнята, но аз искам да вида реакцията след негативния резултат на отбора", обобщи специалистът.

"Иван Цветков полага доста усилия, за да навлезе в оптимална форма, но е далеч още да започне като титуляр. Няма да бързаме с неговото завръщане в игра да не получим нов шамар. За момента трябва да го възстановим и да го вкараме в максимална спортна форма", коментира Стоилов относно състоянито на капитана на "жълто-черните".

На въпрос нормално ли е в България да се играе на 16 декември, Мъри отговори: "Ако терените са добри и перфектни е нормално да се играе и на 20. Аз, затова апелирам постоянно да направим добри терени, за да може да играем добър футбол и да имаме по дълъг период. В България 50% от терените от днешната дата може да се играе чак април месец нормален футбол, когато дойде пролетта и се разцъфнат тревите".

Ботев гостува на Черно море на 16 декември, понеделник, а както е известно стадион "Тича" не е от най-добрите българските стадиони в България и треньора не пропусна да го отбележи това. 
 
Още по темата: общо новини по темата: 31
28.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
26.10.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на VIP YE
премахни филтъра

-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Помощникът на Керкез: Славия заслужи успеха! Трябва да се подобрим в защита
Десет от Славия победиха Ботев в голово шоу в София
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: