ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От Ботев отрекоха за раздяла с Радуканов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:18 / 05.03.2012Коментари (141)14965
© Plovdiv24.bg
От Ботев Пловдив отрекоха, че ще се разделят със старши-треньора Милен Радуканов

Както е известно днес излезе информация, че бившият наставник на ЦСКА е настроил съблекалнята срещу себе си. Дори се появиха слухове, че отборът е разделен на групички. 

Plovdiv24.bg потърси за коментар спортния-директор на "жълто-черните" Марин Бакалов, който сподели: "Няма такова нещо. Нищо повече не искам да коментирам".

Днес футболистите на Ботев Пловдив също ще почиват, след като през уикенда нямат мач за първенството, заради отказа на Доростол (Силистра) от Източната "Б" група. 

Радуканов събира футболистите на първа тренировка утре сутрин. В сряда от 16,00 часа на Колежа "жълто-черните" ще играят контрола срещу тима на Чавдар (Етрополе).
Още по темата: общо новини по темата: 25
08.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на marakanata1978
премахни филтъра

0
 
 
Моля тези фенове, които оспорват качествата на Наско Курдов да не се заблуждават! Радуканов официално заяви, че не е от спортно-технически характер причината. Значи не става въпрос дали нашият доказан голаджия може да вкарва в Б група или не! Който си го може - може! Спрете със спекулациите около него! Не съм му никакъв роднина. Болшинство са тренерите в Бг, които го желаят в своите отбори, ама за 200 000 евро извинявайте!
+10
 
 
Единственият , ама единственият проблем в тоя отбор сме ние феновете ! Както можем да печелим мачове и да вдигаме отбора от пепелта , така можем и в най-прекрасните моменти за Ботев да направим така ,че всичко да изглежда сякаш е по времето на Христолов .. Е да , ама не , няма да ви стане номера селяни тъпи да плюете и сменяте ръководства , тия времена вече минаха , по-добре вземете да обърнете внимание на подкрепа на публиката , щото май наистина сме най-големият ташак в България , вижте Левски и ЦСКА как 2 пъти по-малко хора от нас създават 10 пъти по-хубава атмосфера ! Ето това е притеснително ... а в отбора промяната е ОГРОМНА . Пожелавам ви на всички жалкари , дето много плюете треньори и ръководства , да бием Лудогорец , тогава искам да ви видя малките душички дали ще се скрият , или пак ще говорят
+1
 
 
Тримата най-добри играчи, напълно здрави, бяха на резервната пейка. Нека Милен Радуканов хубаво да си помисли, че има и други начини на въздействие върху конфликтните футболисти - глоби, удръжки от заплатата и т.н. Чак след това вече можеш да ги вадиш от титулярите. Иначе не виждам кога ще играем с постоянен състав няколко мача подред най-после! Защо Милен продължи традицията на Хубчев по обезличаването на капитанската лента? Сплотяването на колектива не става само по заповед от горе, а е общо дело на всички. Имаш колектив - имаш и постоянен титулярен състав, имаш и изградена игрова физиономия на отбора - такава е простата логика. Успокой се, Милене и ако трябва потърси начин да си простите с някои играчи взаимните претенции! Защото всичките играете за Ботев, за феновете, които в събота напълниха стадиона!
-5
 
 
АААААА не ЩЕ МЕ ИЗВИНИТЕ НО БЕЗ ТЕЯ ОТ СОРТА НА НЕДЕЙТЕ ДА ПЛУЕТО ПО РАДУКАНОВ...ТОЙ САМ СИ НАПРАВИ СЕЛЕКЦИЯТА ИЗГОНИ КАДЪРНИ МОМЧЕТА И ДОКАРА НЕКАДЪРНИ ПЕНСИОНЕРИ....СЕГА ДА СИ ОПРАВЯ БАКИИТЕ АКО ЛИ НЕ ДА СИ СЪБИРА БАГАЖА И ДА ГО НЯМА !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: