ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (24)
"Царица" Костадинка даде заден: Извинявам се на феновете на Ботев и Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:04 / 06.02.2012Коментари (53)9834
© Plovdiv24.bg
Жената на разследвания ромски бос Кирил Рашков - Костадинка, излезе с открито писмо до медиите. Съпругата на Цар Киро иска да уточни, че не таи никакви лоши чувства към футболните запалянковци в Пловдив, които участваха в погромите на имуществото на ромската фамилия през есента.

Костадинка твърди, че нейно интервю пред столичен седмичник е било изопачено и тя никога не е казвала нищо лошо за привържениците. Царица Костадинка дори изтъква факта, че синът й Ангел е от Ботев Пловдив, а други членове на семейството й са поддръжници на Локомотив Пловдив.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

Поднасям моите извинения на футболните клубове в Пловдив и на техните фенове. Интервюто ми в един от националните седмичници бе интерпретирано неправилно от няколко медии и в крайна сметка бях разбрана неправилно. Не съм искала да засегна стотиците хиляди привърженици на футбола в Пловдив, нито пък да им обявявам война.

Заглавия като "Жената на Цар Киро: Феновете на Ботев и Локо са истински цигани", не изразяват моята позиция. Такива думи не съм казвала и нямам намерение да казвам.

В интервюто ми през седмицата изразих позиция, че не беше коректно да подпалват домовете ни, защото в съвременния свят проблемите не се решават по такъв начин. Някои дори си позволиха да присвояват наши вещи. Ние обаче нямаме нищо лично срещу футбола в България и неговите фенове. Най-малкото защото синът ми Ангел е един от тях - от дете той симпатизира на "Ботев". Други мъже от фамилията ни пък са привърженици на "Локомотив" (Пд).

В думите ми, че ще се върнем в Катуница като победители, няма никаква заплаха. Нашата победа ще бъде в това, че истината ще излезе наяве. Ние действително искаме да се върнем в Катуница, но ще го направим, когато бъдем оправдани. Това ще бъде нашата победа. Ако се налага, докато минат всички съдебни процеси и докато правдата не възтържествува, няма да се връщаме. Най-важното за нас е имената ни да бъдат изчистени.

Никой от нашата фамилия не иска да нагнетява етнически вражди и напрежение. Умоляваме някои сайтове да постъпят по същия начин. През последните месеци на народа му се насъбра доста и никой няма полза от подобни манипулативни интерпретации. Не ни притеснява да потърсим правата си в съда, за да попречим на неверните факти да управляват обществените нагласи.

Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023
12.11.2022
23.09.2022
03.04.2021
02.04.2021
02.04.2021
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ИДЕАЛИСТ
премахни филтъра

+18
 
 
От пръв поглед се разбира, че това извинително писмо е писано от някой, който иска да замаже очите на будната общественост. Ромката няма умствен и интелектуален потенциал за да напише самостоятелно това писмо. Обръщението и, че феновете сме "цигани" за мен е равнозначно на показания среден пръст от Киро (старши), пред Асеновградския съд. Всички знаем, че за показване среден пръс на публиката се показва ЧЕРВЕН КАРТОН. Ние чакаме наказанието. След това .......!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Ангел Кодинов с шесто място във финал от олимпийските квалификации в Сегед
Нов кошмар за "жълто-черните" юноши! Локомотив нанесе тежка загуба на Ботев при 16-годишните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: