ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Има сделка! Стана ясно колко пари ще плати Лудогорец за Тодор Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:04 / 28.02.2023Коментари (29)11671
© Plovdiv24.bg
Тодор Неделев ще играе в Лудогорец. Ботев (Пловдив), “орлите" и играчът са постигнали споразумение за трансфера. Неделев вече е в София, за да подпише личния си договор, след като са уточнени и последните детайли от сделката.

“Канарчетата" ще получат около 300 000 лева за звездата си. Сделката най-вероятно ще бъде обявена след мача на Лудогорец с Левски, който е с начален час 17:45. 

Двата клуба са влезли в преговори във вчерашния ден за трансфера на Тодор Неделев, като разговорите са преминали светкавично, пише Спортал. Тодор се завърна на терена след повече от половин година извън игра заради тежката контузия в главата, която получи при катастрофа на автобуса на националния отбор в Грузия.
Още по темата: общо новини по темата: 13
07.03.2023
03.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
02.03.2023
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Вале Пика
премахни филтъра

0
 
 
Когато още в началото изразих силни съмнения, че на Зингаревич и компания им е чиста работата, имаше нападки към мен от страна на дежурните ибрикчии на всеки чорбаджия и на всяка власт. Всъщност - от най-вредните прослойки във всяко начинание. "Ботев" се превърна в кух маркетингов проект без покритие на футболния терен. В клуба беше доведен Азрудин Валентич, който се държи като бег на Босненския санджак след завоюването на Босна от Османската империя. Човек, който държи да е "Сивият кардинал" и който скверни християнски светини. И на когото никой не смее да се възпротиви. На Зингаревич не му пука. Той е евреин, както са евреи и огромната част от олигарсите в Русия, а преди това и елитът в СССР. В клуба бяха довеждани всякакви фигуранти за треньори, но ясно личеше почеркът на Валентич. "Ботев" (Пловдив) се превърна в пансион за млади африканци, за звезди в "ТикТок" и престъпници, съдени за изнасилване и наркотици. За сметка на това пък бяха разкарани някои талантливи юноши и чуждестранни играчи, които понякога показваха класа. С мантрите за надграждане и атакуване на титлата, разбира се. За коя титла се говори, така и не стана ясно. Вероятно за титлата във Втора лига, тъй като "Ботев" уверено натам върви. Стадион "Христо Ботев" пък няма да е готов поне до местните избори. Как иначе ГЕРБ ще привлече гласове, освен със смешните чуждестранни инвестиции в заводи, тип "Метално хале", около Пловдив? Селските номера на Общината и Илиян Филипов нямат почивен ден. И как няма? Нали за хиляди хора завършването на "Колежа" е единственивт смисъл в живота... За още обаче десетки хиляди не е така. За стадиона трябва и отбор. За да е пълен стадионът трябва отбор. Базата в "Коматево" в момента е широка. 19-хиляден стадион, пък бил той и почти в центъра на Пловдив, ще е широк за отбор от Втора лига. Продажбата на Неделев е просто още една стъпка от плана за съсипване на "Ботев". С любезното мълчание на феновете. За да бъде тимът пералня за пари и пансион за африканци, както е "Фремад Амагер" в Дания. Във Втора лига, ако може. А за Тодор Неделев какво да кажем? Не спази обещанието си в България да играе само за "Ботев". Можеше да симулира контузия, да излезе и да каже истината за натиска от ръководството, да изкара до лятото и да отиде в някой, макар и слаб, чужд отбор. Можеше. Но не би. А Зингаревич и компания защо още са в "Ботев"? За тях това е "Просто бизнес.". А бизнеси по света и у нас - колкото щеш. Дори и пред блока си да излезеш, ако имаш предприемаческо мислене, ще видиш десетки потенциални възможности за бизнес. А колко пари дадоха милиардерите за стадиона? Зингаревич, Валентич, Чистяков и компания - вървете си! "Ботев" е футболен клуб. Може да е слаб, може в момента да е жалък дори, но е футболен клуб, а не рекламна агенция. Хващайте си чукалата и се изпарявайте!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: