ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
КПБП: Привърженици на домакините първи хвърлят факла, имаше и залп с камъни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:47 / 05.09.2022Коментари (46)8459
©
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с официална позиция за безредиците по трибуните по време на градското дерби срещу Локомотив. "Жълто-черните" фенове публикуваха и видео от началото на мача, което показва как към техния сектор е хвърлена запалена факла.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на КПБП:

В последните дни се нагледахме на декларации и се наслушахме на обвинения към феновете на Ботев Пловдив. Странно как никой не посмя да покаже истината. А тя е много простичка - в 4-та минута на мача (видно от клипа) привържениците на домакините запалват факла и непредизвикано я хвърлят към гостуващия сектор, който все още е полупразен, заради "перфектната организация", поради която бултрасите бяха допуснати на трибуните доста минути след първия съдийски сигнал.

Последва залп с камъни към феновете на Ботев, като толкова едри камъни очевидно са внесени умишлено на стадиона - кой и защо го е допуснал си отговорете сами. Всъщност от страна на домакините по време на целия мач бяха хвърляни факли, ракети и камъни, но странно защо никой не говори за тях. Силно се надяваме, че домакинските призиви за наказание на виновните са искрени и те ще санкционират въпросните си привърженици. Противното означава само едно - чиста проба лицемерие!!!

Същото лицемерие, каквото показва и пловдивската полиция в PR опитите си за търсене на виновници. Всеки разумен човек осъзнава, че само няколко метра разстояние между две враждуващи агитки е предпоставка за ексцесии. Защо отстъпихте пред домакинските претенции и не затворихте по-голяма част от сектора? Защо не арестувахте лицата, внесли откритата от вас на стадиона пиротехника? Или ви беше приоритет недопускането в гостуващия сектор на знамена за веене и бутилки с вода - все особено опасни предмети!?

Това са безспорните факти около събитията на дербито - внушенията, манипулациите и лъжите оставяме на едни други, които си подмениха дори историята, за да са "в крак с модата"!

Още по темата: общо новини по темата: 94
22.03.2023
22.03.2023
21.03.2023
21.03.2023
20.03.2023
20.03.2023
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Pringles
премахни филтъра

0
 
 
Това ли измислихте за 2 дена бе палячовци лъжливи…лъжи, лъжи, лъжи. Цял живот лъжи, като цялото ви съществуване. Още преди първия съдийски сигнал изстреляхте 3 ракети по сектор, където много добре знаете, че 90% от хората са дошли да гледат мач със семействата си. Имаше стотици деца включително и тези от ДЮШ също са там. На другите 10% в сектора много добре знаете кога, как и къде да ги потърсите, за да си премерете силите. Предишните 7 от 7 пъти не успяхте, а пък вечерта преди мача не си вдигате вече дори и телефоните от страх. И понеже сте едни жалки страхливци без топки между краката, предпочетохте да мятате ракети от 20 метра. Както мятахте и на предното дерби, както и срещу Арда, както и срещу говедата. И Иван Коконов ли ви целеше с камъни бе мърши??? Смешници с меки вдигнати ръчички. И щото се правите на големи хулигани, а всъщност сте едни п*тки насрани, на края дойдоха 20 кипърски мангала и запалихте джапанките от страх, та да изложите града ни и страната ни пред цяла Европа. ба*ти страхливците умрели сте, честно! Всички ви разкриха! Срам за Пловдив! Срам за България!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: