ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Олимпийските шампионки от ансамбъла се сбогуват с феновете на 16 декември
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 09.11.2021Коментари (0)1466
© Инстаграм
Националния ансамбъл по художествена гимнастика ще се сбогува с феновете си с шоу-спектакъл в "Арена Армеец" на 16 декември от 19:30 часа.

Новината бе обявена от Българската федерация по художествена гимнастика, а бенефисът на грациите ще се нарича "Сън" и ще включва музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. 

Участие ще вземат олимпийските шампионки от ансамбъла - Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова, както и още две гимнастички, които бяха част от тима в последните пет години - Елена Бинева и Теодора Александрова.

Част от шоуто ще бъдат и две от най-силните ни гимнастички в индивидуалното в последните години Невяна Владинова и Катрин Тасева, които също сложиха край на професионалната си кариера. 

"На 16 декември за последно ще имате възможност да се насладите на таланта и виртуозните изпълнения на нашите "диамантени“ момичета от ансамбъла, както и на прекрасните Невяна Владинова и Катрин Тасева. "Сън“ е авторски спектакъл, който съчетава в себе си, музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на мащабната продукция отново застава Калоян Лалев – Кайо, заедно с впечатляващия 3D мапинг на МP Studio и техническото осигуряване, и сет дизайн на Joker Media Rental. В спектакъла ще вземат участие и едни от най-добрите музиканти: Красимир Тодоров – пиано, програминг и музикални аранжименти, Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара, Васил Вутев – барабани", съобщават от федерацията. 

Билетите за събитието вече са в продажба, а от БФХГ уточняват, че то ще се проведе съгласно заповедта на здравния министър, като всички присъстващи трябва да имат зелен сертификат.

"Съгласно заповедта на министъра на здравеопазването, към този момент, залата ще се ползва с капацитет от 100 %, спазвайки всички противоепидемични мерки. Всеки посетител в залата ще бъде допускан само с валиден зелен сертификат: -Сертификат за ваксина; -PCR – валиден до 72 часа от изследването до момента на проявата; -Бърз антигенен тест – валиден до 48 часа от изследването до момента на проявата;-Сертификат за преболедувал – валиден 1 година от издаването", уточняват от федерацията. 

На територията на зала "Арена Армеец“ ще има и подвижна лаборатория, където можете да се тестват хората на място срещу заплащане.При отлагане на събитието поради епидемичната обстановка, парите за закупени билети ще бъдат възстановени или ще се презаверят за следваща дата.
Още по темата: общо новини по темата: 67
13.04.2024
15.12.2023
19.10.2023
27.05.2023
07.05.2023
17.11.2022
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: