Заради кукерското шествие в "Коматево" се въвежда временна организация на движение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:00 / 14.03.2021
3586
Заради традиционното кукерско шествие в "Коматево“ по случай Сирни заговезни в квартала се въвежда временна организация на движението, информират от ОП "Организация и контрол на транспорта“.

От 13:00 до 14:30 часа днес поетапно ще бъде спирано движението на пътни превозни средства по ул. "Коматевско шосе“ – от околовръстния път до кръстовището с ул. "Лозарска“ и ул. "Захаридово“, по ул. "Захаридово“ – от кръстовището с ул. "Коматевско шосе“ до кръстовището с ул. "Асенова крепост“, и по ул. "Асенова крепост“ – от кръстовището с ул. "Коматевско шосе“ до кръстовището с ул. "Захаридово“.

Автобусите по линии №1, 20 и 27 от градския транспорт ще се движат с променени маршрути в интервала от 11:30 до 12:30 часа. В посока към "Коматево“ след стадиона те ще завиват наляво по ул. "Захаридово“, а после – надясно по ул. "Асенова крепост“, до последната спирка.  Маршрутът в обратна посока ще е от последната спирка на ул.  "Асенова крепост“, направо по ул. "Захаридово“, надясно по ул. "Коматевско шосе“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Организацията и контролът на движението, както и охраната по време на събитието, ще се осъществяват от Областната дирекция на МВР. Всички участници в празника са предупредени да спазват противоепидемичните мерки срещу разпространението на COVID-19, включително и минимална дистанция от 1,5 метра.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).