Захари Георгиев посети клуба на пенсионерите в „Прослав”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:07 / 08.05.2009
1928
Съдействие за отварянето на бюфетите към пловдивските пенсионерски клубове поискаха възрастните хора от „Прослав" на срещата си днес с народния представител Захари Георгиев. От шест месеца те не функционират, тъй като са затворени със заповед от Общината и аргумента, че нямат касови апарати. От седемте пловдивски клуба са се обърнали към кмета на града Славчо Атанасов и са писали до министъра на труда и социалната политика Емилия Масларова. Народният представител заяви, че ще провери въпроса.

Ситуацията е такава само в Пловдив, показва проверката, която сами са направили пенсионерите. За нас клубът е форма на социален живот и е нормално да можем да се почерпим, идвайки в него, обясниха те.

Десет народни представители се избират в Пловдив, ако всеки от тях се ангажира с един от тези клубове, няма да имате проблеми, отбеляза Захари Георгиев.

Възрастните хора използваха случая да го запознаят и с квартални проблеми, сред които поставянето на спирка срещу детската градина в района, възстановяването на маршрутна линия №16, транспортния възел на ул. „Царевец" и прелеза.
Народният представител дари комплекти шах и табла и почерпи членовете на клуба. Те веднага решиха скоро да организират турнир по шах и табла, а депутатът обеща да играе с победителите.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Вижте какво сервираха в Пловдив
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!
Бебето чака бебе другия месец
Шофьор: В час пик тук е страшно!
Заради събора "Прослав" пее и танцува" ограничават движението в ч...
Най-отровните паяци, влечуги и други екзотични животни на уникалн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).