Забързана за шопинг мома изгони шофьор от най-лява лента

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
17:36 / 29.06.2022
21691
В събота, 25 юни, около 16,00 часа се движих по бул. "Менделеев". Бях застигнат от лъскав черен автомобил, който ме застигна много бързо и започна да примигва с фарове. Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си до медията ни.

И продължава:

"Притесних се, че ще ме блъсне, понеже се движеше много бързо, а в колата возих семейството си. Погледнах километража си, който вече почти стигаше 60 км/ч. Въпросното "Ауди" се бе залепило на 10 сантиметра зад мен и присветваше "къси/дълги".

За момент се притесних, че има проблем със спирачките или някакъв много спешен животозастрашаващ случай. Рязко се пристроих в съседната лента за движение, за да освободя пътя на аудито. В този момент возилото с много седмици на номера ме изпревари, като се движеше с доста над допустимата за градски условия скорост.

Когато мина покрай мен, забелязах вътре две жени, като по-младата бе шофьора. На шофьорското стъкло седеше скъсан фиш за неправилно паркиране. На Мебелна къща направи обратен завой и с висока скорост продължи към "Ритейл Парк Пловдив". Понеже и аз отивах на това място, когато спрях, видях аудито на паркинга. Явно дамите са бързали много, за да си купят евтини китайски гащи от магазина, пред който бяха спрели".

Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).