Водачът в листата на ВМРО за област Пловдив на среща с граждани в Хисаря

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:46 / 26.03.2021
2501
"Моят род е от тук. Майка ми е от Старо Железаре, а баща ми от Хисаря. Тук съм започнал да се трудя и никога не съм се срамувал от каквато и да била работа. Умея да управлявам хора и процеси. Аз съм предприемач и никога не съм се занимавал с обществени поръчки".

Това обяви водачът на листата на ВМРО в 17 МИР Пловдив- област инж. Владимир Кисьов при среща с граждани на Хисаря.

"Политиката за мен не е професия, а призвание. Получих голямо доверие от Красимир Каракачанов и за мен е хубаво, че нови лица влизат в политиката, които са се занимавали с браншови и неправителствени организации, защото те могат да защитават интересите на хората", коментира инж. Кисьов.

На срещата бе коментирано развитието на Хисаря като дестинация за спа туризъм по подобие на Велинград, който бележи голямо развитие в последните години.

"Хисаря е императорски град. Тук има много резерви за правене на бизнес и разкриване на работни места. Градът обаче е много изостанал и за мен също е много важно да изпревари Велинград. Трябва хотелиерите да се обединят и това ще е едно предизвикателство за мен. Освен това от Европа се чакат много пари по интегрирани проекти между  общините за инфраструктура. Познавам тази ниша и ще работя в насока Хисаря да се възроди. Това е моя детска мечта.

Знам какво беше преди тук, спомням си как сме посрещали два пъти Фидел Кастро и веднъж Индира Ганди", разказа инж. Кисьов.

"Аз съм непримирим и дойде моментът да събудим хората. Първата ми и  основна задача е да обърнем тренда спрямо Бургас, защото те взеха 150 милиона, спрямо 80 милиона за Пловдив и областта. Затова е много важно да имаме лоби и да постигнем тези резултати", завърши Кисьов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).