Вижте какво сътвори на Сточна гара неопитно момченце

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:51 / 26.07.2023
10920
Билборд се e строполил на едно от най-оживените места в Пловдив, видя репортер на Plovdiv24.bg. Това е станало на Сточна гара. От пресцентъра на полицията в града под тепетата съобщиха за инцидент в района от понеделник вечерта.

Официално от ОД МВР:

Млад шофьор и спътничката му са без сериозни наранявания след катастрофа снощи в  областния град. Около 23,00 часа на 24 юли пътни полицаи посетили сигнал за блъснал се в билборд лек автомобил "Фиат“ на кръстовище между бул. "Цар Борис III Обединител“ и бул. "Христо Ботев“.

По предварителни данни произшествието настъпило заради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол от страна на 21-годишния младеж, управлявал колата.

Той и 18-годишна пътничка са прегледани в болница и освободени за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества. По случая е взето административно отношение.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Инцидент в известен ресторант в северната част на Пловдив
Криминални клиенти пребиха таксиметров шофьор в Пловдив
Една от най-неприятните павирани улици в Пловдив отива в историят...
Змия е забелязана до детска градина в Пловдив
Кметът каза в прав текст кога затварят Бетонния мост
Официално откриха най-новата улица в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).