Варна, София, Пловдив и Бургас - с обща визия за бизнес развитие

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:33 / 12.02.2021
1368
Обща визия, споделен опит, единна стратегия за представяне на България като устойчива среда за международни стратегически инвеститори – около тези цели се обединиха Варна, София, Пловдив и Бургас. Това стана на среща, организирана от Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции, по време на която бяха очертани първите стъпки, които трябва да бъдат направени. "Нашата агенция ще сподели безвъзмездно своя ресурс за привличане на стратегически инвеститори", каза главният изпълнителен директор на агенцията д-р Мария Христова. Новото послание към международните партньори на градовете е: "Не дали, а къде в България да инвестирам“. 

"Стъпка по стъпка трябва да вървим към обща маркетингова идентичност и споделяне на добри практики“, каза зам.-кметът на Варна Пейчо Пейчев. Стефан Стоянов, зам.-кметът на Пловдив, подкрепи съвместната дейност като подчерта, че това не променя защитата на регионалните интереси и регионалните различия. Имаме добър опит и възможности, които можем да предложим при реализирането на целите ни да покажем и Бургас, и страната ни като място за устойчиви политики за развитие на бизнес с добавена стойност, е позицията на Петко Георгиев, председател на ИКТ клъстер в Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).