Удари в лицето и ритници в центъра на Пловдив! Тези са!

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
21:26 / 05.12.2017
51927
Преди малко пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg. Предаваме думите му без редакторска намеса: "Моля, до всички приятели да споделят тези записи, за да хванем тези хора, които са извършили престъпление в района на ул. "Данаил Николаев" 10. На кадрите не се вижда много, но все пак някой може да ги познае. Случката е от 21-ви ноември на този адрес - тези двамата набиха един мой комшия и роднина. 

МВР не е направило нищо досега. Не се знае причината за инцидента. Най-вероятно са хулигански подбуди. Не са го обрали, само са го удряли в лицето и ритали. Това е станало на кръстовището на ул. "Свети Горазд" и "Данаил Николаев", но казвам втората, понеже е по-известна улица".

Plovdiv24.bg ще даде координати на подалия сигнала само на хора, които наистина и реално могат да помогнат с нещо. Който има информация, нека ни пише на support@plovdiv24.com


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).