Турският консул с прощална визита при кмета на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:50 / 17.03.2021
1652
Генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Аргани, чийто мандат изтече, направи прощална визита в Община Пловдив, за да благодари на кмета Здравко Димитров за ползотворната работа през годините.

"Нашите отношения винаги са били пример за добросъседство и защита на взаимните интереси. Убеден съм, че където и да продължите своята кариера, Пловдив ще остане в сърцето Ви и винаги ще бъдете приятел на нашия град“, обърна се кметът Димитров към негово превъзходителство Аргани.

"Идвам като приятел при приятел. Мисля, че в годините работихме като добри партньори, както с Община Пловдив, така и лично с Вас – като Областен управител и сега като кмет на Общината. Пловдив наистина е забележителен град и ще запомня престоя си тук. Не казвам "сбогом“, а "довиждане“, и Ви уверявам, че винаги ще бъдете добре дошъл в Анкара“, каза при последната си визита в Общината генералният консул на Република Турция в Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче
Пуснаха движението по ремонтираната част на "Рогошко шосе"
Малка община, граничеща с Пловдив, настигна София по строителство...
В Пловдив не се научихме да минаваме през кръгови кръстовища
Ето я листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).