Topgear.bg отново в България с обновена визия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:38 / 21.06.2022
1538
Topgear е една легендарна продукция, с милиони фенове по света. По-запалените автомобилни ентусиасти знаят, че преди време имаше българска версия на сайта, която следеше отблизо светът на автомобилите.

Е, сега е време и за добрите новини – topgear.bg е отново онлайн с нов обновен дизайн. И е готова отново да информира и радва всички автофенове. За целта медията е подбрала стойностен екип от журналисти, които да ви държат в течение с последните тенденции в автомобилизма.

Медията с толкова опит със сигурност се радва на голям интерес у нас. Брандът е сред най-уважаваните в автомобилният свят, като предлага премиери на нови модели, тест драйв на автомобили, дори ни запознава с високотехнологичните предприятия, в които се произвеждат.

Научете всичко най-ново и от сферата на електрическите автомобили, какво предлагат и на каква цена са.

Феновете на мотоциклетизмът също не са пренебрегнати. Ако искате да научите всичко за най-новите модели, както и да гледате ревюта с тях – вие сте на правилното място.

Topgear.bg са предвидили и специален раздел с Галерия, където ще откриете кадри от различни мероприятия – автомобилни изложения, събития, събори на класически автомобили и много други.

Но нещата не свършват дотук – акцент се поставя и върху моторните спортове. Така всички любители на Formula 1 ще открият актуална информация за всички предстоящи тренировки, стартове и пресконференции в шампионата. Новини ще откриете и за Рали Дакар, както и за Формула Е.

Мотоциклетните състезания също са засегнати, като можете да проследите всички събития и състезания, както на национално ниво, така и международни.

Проследете всичко актуално от света на автомобилизма с Topgear.bg. Десетки хиляди вече ни се довериха.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).