Тези са едни от най-добрите учителки в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:55 / 19.05.2022
29058
Четири от отличията "Учител на годината", които бяха връчени на тържествена церемония днес в столичния хотел “Балкан", са за пловдивски учители. Те бяха номинирани от областната организация на СБУ за 25-ото издание на националния конкурс на Синдиката на българските учители за постигнати високи и трайни резултати в системата на средното образование.

Старши учителят от детска градина "Десислава" Теодора Трайкова грабна статуетката в направление "Предучилищно възпитание и подготовка“. Със специалната награда на председателя на СБУ Янка Такева бяха отличени Даниела Попова – старши учител по музика в СУ "Св. Патриарх Евтимий“, Галина Дингилева – начален учител в ОУ "Райна Княгиня“ и Нели Минкова – старши учител по български език и литература в Професионална гимназия по електроника и електротехника.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).