Телата на братята в Пловдив намерени от жената на Петко, майката изобщо не разбрала

Автор: Диана Бикова
Коментари (20)
09:19 / 03.12.2020
60712
Криминалистите извършват повторен оглед на апартамента на улица "Киев", който стана арена на кърваво престъпление. Назначени са експертизи, съобщи за Plovdiv24.bg директорът на ОДМВР ст. комисар Йордан Рогачев.

В 15.45 ч. вчера на спешния телефон 112 е получен сигнал за два трупа на адреса. Безжизнените тела на двама братя са открити от човек от семейството. На мястото е намерен газов пистолет и нарезна пушка. Установено е по безспорен начин, че става въпрос за убийство и последвало самоубийство.

Причина за зловещата развръзка е спор за апартамента. Напрежението между двамата братя Петко Йорданов (57 г.) и Илия Йорданов (60 г.) започнало преди около 6 месеца, но нито в прокуратурата, нито в полицията са подавани сигнали.

В семейното жилище живеел Петко със съпругата, сина си и възрастната му майка, която е с деменция. Апартаментът бил приписан от дядото на внука, но чичото Илия настоявал да се продаде и двамата братя да си разделят парите. Петко не бил съгласен и така се стигнало до ескалация на напрежението и трагичната развръзка.

Телата на двамата братя били намерени от съпругата на Петко, която се прибрала от работа. В съседната стая била старицата, която поради болестта си не е разбрала какво се е случило. Възрастната жена още вчера е откарана и настанена в болница. Първо Илия е застрелял брат си, а после се е самоубил.

Виж коментарите (20)

Още по темата (3):
03.12.2020 Разследващи работят и по други версии за тежкото престъпление с двама мъртви в Пловдив
02.12.2020 Първи подробности за жестокото братоубийство в Пловдив
02.12.2020 Кървав ад в центъра на Пловдив! Намериха два трупа
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).