Суматоха на Гребната база в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:47 / 20.05.2021
38359
Собственикът на 20 крави, които вчера бяха в района на Гребната база, получи 2 акта и предупредителен протокол съответно от Пловдивския общински инспекторат, Общинска охрана и Общинска полиция. Допълнително екипи на БАБХ са му връчили призовка за съставяне на акт, а подобна е получил и от служители на II РУ на полицията за даване на обяснения в управлението.

Вчера по време на дежурния си обход 4 служители на ОП "Общинска охрана“ забелязват стадо крави от северната страна на Гребната база, те веднага изолират животните в близкия учебен център и сигнализират полиция и Агенцията по безопасност на храните.

"Общинските охранители са съумели да ограничат стадото, така че да предотвратят инциденти с хора, които се разхождат или спортуват по алеите. За съжаление това са поредните актове на собственика, който и друг път е изпускал кравите да се разхождат свободно. Надявам се след намесата и санкциите и на другите органи този човек да  бъде достатъчно отговорен и да не допуска отново подобно нещо“, коментира заместник-кметът Йордан Ставрев.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).