Страстна фламенко вечер с огнена музика и танци на живо очаква пловдивчани днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:31 / 17.06.2022
1087
Вечер на автентичното фламенко, на виртуозните китарни изпълнения, на високите вокални партии, на огнения ритъм и зашеметяващите испански танци очакват пловдивчани и гостите на града днес на Античния театър от 19.30 часа. Това ексклузивно преживяване ще ни предложат Edu Vico Septet - фламенко група, предвождана от звездата на испанската китара - Еду Вико! Музикантът е добре познат на ценителите на виртуозното китарно майсторството в Пловдив, защото вече е гостувал веднъж в града под тепетата, като участник в Международния китарен фестивал.

Сега Еду се завръща, за да награди публиката си с голям спектакъл - ще видим фламенкото в истинската му сила. Еду Вико ще се качи на сцената с трупа от изящни музиканти, певци и огнени танцьори, които са част от Националния балет на Испания. 

Очаква ни страстна вечер, в която ценителите на испанската китара ще чуят един от легендарните ѝ майстори, а почитателите на фламенкото ще го получат в автентичен вид. Еду Вико е ученик на легендите Хуан Гомес "Чикуело“ и Диего Кортез.

Ден след него на 18 юни, отново в Античен театър в 19.30 часа ще слушаме най-красивия глас на фадо - магнетичната португалка Карминьо!

Концертите се осъществяват в партньорство и с подкрепата на община Пловдив, организатор Blue Hills Events и са част от форума Music of the Ages.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Първи нередности в новоремонтираната Градска градина на Пловдив
Мутренски сцени на бул. "Пещерско шосе" в Пловдив
Продължават ли да се строят панелни сгради в България?
"Параграф 22" за срутилата се къща в Стария град
Певци от цял свят пеят в защита на Альоша в патетичен видеоклип
Шофьор хвърли 100 лева на задната седалка на патрулка, пробите му...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).