Стар телефон със счупен екран издал ученичката за интимността й с учителя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:46 / 17.04.2023
26017
Мярката за неотклонение на учителя по математика от Асеновград Атанас Басмаджиев, обвинен в изнасилването на непълнолетна ученичка, е била променена още веднъж от домашен арест на парична гаранция. Това съобщи за “24 часа" бащата на пострадалото 14-годишно момиче.

“Казаха ми познати, че са го видели в центъра. След това се обадих на адвоката си, за да видя дали е вярно това. Той провери и се оказа, че наистина мярката му е променена", обясни родителят.

Майката и бащата на момичето разбрали за неприличните контакти на дъщеря им с учителя ѝ по математика от нейни съученички на 17 януари. След това се обърнали към директорката на СУ “Св. Св. Кирил и Методий" Мая Краева, която подала сигнал в полицията и на 26 януари 39-годишният преподавател беше задържан.

Ръководителката на учебното заведение заяви, че Басмаджиев е напуснал сам заради прекаран инсулт още преди да избухне скандалът.

Първоначално момичето отричало за контактите си с учителя и дори изтрило чатовете си с него. Бащата обаче се сетил за стария апарат на детето, който бил със счупен екран. Ремонтирал го възможно най-бързо и открил кореспонденцията между двамата, която започнала още когато момичето било на 13 г.

Чатовете били предадени в полицията, а Атанас Басмаджиев - обвинен и задържан за 72 часа. След като доказателствата излезли наяве, 14-годишната признала, че е имала сексуален контакт с 25 години по-възрастния педагог.

Родителите ѝ попаднали на групов чат за летен лагер в Приморско, където Басмаджиев си говори свободно с децата за секс и алкохол. Харесал някои момичета за “асеновградски булки", а ученичка от Раковски пита дали там имат секс инструктори.

Въпреки че никой в групата не е пълнолетен, учителят им предлагал да ги черпи с ракия за негово здраве и се хвали, че ходи на дискотека с още по-малки ученици.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5):
07.02.2023 В Пловдив пуснаха под домашен арест учителя, обвинен в изнасилване на
ученичка
30.01.2023 Все по-тежко става положението на учителя, имал връзка с ученичка
30.01.2023 Поискаха постоянен арест за учителя от Асеновград
27.01.2023 Проговори учителят от Асеновград, обвинен в интимна връзка с ученичка
26.01.2023 Разврат в Асеновград! Задържаха учител по математика за интимен акт с 15-годишна
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).