Спорен имот влиза в ОбС Пловдив, ВМРО против

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
12:53 / 31.07.2019
2404
Решението за търг на имот от 5 декара на ул. "Кръстьо Раковски" в район "Западен" отново влиза за разглеждане от пловдивския Общински съвет, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Общината е собственик на терена, предназначен за образование - училище. На последната сесия предложението за продажба породи яростни дебати и по предложение на Радослава Ташкова точката се отложи. Малко по-късно в кулоарите на местния парламент кметът Иван Тотев коментира, че има инвестиционно предложение от частно училище "Класик" и е добре от училището да "дойдат и да си разкажат за инвестицията си". Припомняме, че пазарната оценка на имота към 30 юни е 1 267 000 лева.

От ВМРО веднъж вече се обявиха срещу сделката, на специална пресконференция днес повториха позицията си - от партията са категорични, че ако решението мине, то те ще го атакуват по всички законови линии, включително и в съда.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...
Пловдивчанка за Централна поща: Огромното й постмодерно туловище ...
Община Пловдив дава близо 2 млн. лв. за контрольори за лечебните ...
Музеят на авиацията с вход свободен днес
Единственият булевард в Пловдив, по който не минават автобуси?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).