Солова била акцията на туристически босове, Бозуков не си плащал таксите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:29 / 04.06.2009
2589
Шокиращата вчерашна новина, че Съветът по туризъм прекратява партньорството си с общината заради нейната административна некомпетентност, кметът Славчо Атанасов коментира днес като подвеждаща обществеността.

"Това е солова акция на Любозар Фратев и Радослав Бозуков. Няма такова решение на Управителния съвет на Съвета по туризъм. Нищо за подобно решение не знаят нито Георги Сомов, нито Весела Илиева, нито Тони Симидчиева, които също са членове на Управителния съвет", съобщи Атанасов пред репортер на Plovdiv24.bg.

Силно шокиран от вчерашните изяви, кметът припомни библейския израз "Преди да видиш треската в окото на ближния си, виж гредата в собственото си око".

"Не може господата Бозуков и Фратев да правят такива кардинални изявления, а в същото време господин Бозуков четири месеца да не си е плащал туристическите такси. От февруари не ги е плащал. Февруари, март, април, май... Мога да определя тези крайни и бомбастични изявления само по един начин - мирише на избори", безпощадно откровен беше той.

Атанасов недоумява защо е нямало подобни критични забележки към предното и по-предното управление, когато туризмът е бил пратен в девета глуха. "За първи път само след няколко дни внасяме в Общинския съвет промяна в структурата и създаваме цяла дирекция "Туризъм", която да отговаря само за туризма в общината. И изведнъж - такива изявления. Тези критикари защо досега спаха? На този свят нещата стават, но се иска време", заключи той.   


Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
31.01.2011 Няма пречки пред общината да създаде ОП "Туризъм"
03.06.2009 Съветът по туризъм прекратява диалога с общинската администрация
16.05.2009 Непростимо: Общината неспособна да изхарчи 600 хиляди за туризма
Още новини от Новини от Пловдив:
Кървава свада на улица в Пловдив, има ранени!
Жена е в болница в Пловдив след мощен взрив!
Прокуратурата в Пловдив и МВР с извънреден брифинг
В Пловдив предупредиха отглеждащите пчелни семейства
Излязоха резултатите от второто класиране за прием в първи клас
Официално: Има обвинен за убийството на Димитър Малинов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).