Снимка, направена в 22:55 ч. на булевард в Пловдив, повдига доста въпроси

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
20:23 / 12.06.2022
62452
Снимка, направена в 22:55 часа на булевард в Пловдив през седмицата от читателка на Plovdiv24.bg, постави доста въпроси. Ето какво казва младата жена:

"Бул. "България" е празен. Коли няма, но всички светофари са в работен режим. И търпеливо си изчакваш 4-те червени светофара, за да се прибереш. Не че са ти проблем тези 5 минути. Все пак, като шофиращ всекидневно в Пловдив, си пропилял доста повече време в чакане в задръствания заради най-неадекватно регулираното движение.

За съжаление обаче, положението с компетенциите в общинското предприятие "Организация и контрол на транспорта" става все по-зле с всеки изминал ден. Дори и малкото работещи механизми, които доскоро се прилагаха и донякъде, макар в минимална степен, облекчаваха движението, са променени, така че отново да създават хаос.

Но... остава още само 1 година. През която, стоейки по червените светофари, хубаво да си помислим какво да "цъкнем" на машинките за гласуване догодина".

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).