Сигнал от Крумово: Обикаляме къде ли не из страната, но подобна гледка не сме срещали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:15 / 29.01.2023
25356
Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати снимки от фоайето на народно читалище ,,Наука" с. Крумово, общ. "Родопи". Той не крие възмущението си от купчината хартия, заседнала в фоайето на читалище. Гледка, която не подобава място с учебно-просветителски функции и самодейност. 

Прилича ли ви на читалищно фоайе този вход? Преди седмица ни се наложи да посетим това населено място и читалището и останахме потресени от тази гледка. Обикаляме къде ли не из страната, но подобна гледка....признаваме си не сме срещали. Входът е превърнат в склад за хартия на някаква фирма наела целия първи етаж.

Интересно дали плащат и за ползването на фоайето и кой изобщо им позволява това безобразие? Местни хора споделиха, че така е от години и явно си имат някаква уговорка със самото местно кметство щом им позволяват това.

Както и да е не знаем, но това не е нормална гледка и вход към едно истинско българско читалище.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).