Шофьорка описа кошмара си: Стана за секунди, късно открих сачмата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:30 / 09.06.2023
8400
Вчера в 17:40 часа след ПУ преди спирката на Сточна гара някой стреля. Това съобщи жителка на Пловдив в социалната мрежа Фейсбук. И допълни:

"През отворения прозорец на колата ми влетя сачма, която за щастие уцели ръката ми. Не ми се мисли, ако беше отворен задният прозорец и беше пострадало детето ми. Нямам идея кой беше. Но утре на моето място може да сте вие с вашите деца в колата.

Родители, говорете на децата си! Това не е безопасна игра! Деца, събирайте си акъла и мислете, преди да свършите поредната простотия!

Подадох сигнал, макар и по-късно. Защото едва когато се прибрахме, открихме сачмата зад моята (шофьорската) седалка. Стана за секунди и първоначално не разбрах какво ме удари.

Нямам идея кой е. Не видях никого, но предполагам, че се е намирал в градинката зад спирката на Сточна гара. Защото ние чакахме за десен завой в посока Бетонния мост и сачмата влетя от десния (пасажерския) прозорец".

"Преди известно време имахме същия случай на това място. Неколкократно се стреляше по колата от някоя тераса", добави друга жена.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Без учебни занятия в пловдивско висше училище днес
От днес за две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).