Шофьор с отнета книжка и чужди номера спипан при проверка в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:46 / 21.04.2021
2287
Три бързи производства са започнати за извършени престъпления по пътищата, извършени на територията на градовете Пловдив и Асеновград, а водачите са задържани. В понеделник следобед автопатрул спрял за проверка на улица "Съединение" в "Тракия" лек автомобил "Опел Корса".

След като поискали документите за проверка на 37-годишния водач, униформените установили, че мъжът зад волана няма право да управлява превозното средство, тъй като е с отнета книжка. Оказало се, че поставените регистрационни табели на колата са собственост на друг лек автомобил, чийто собственик ги е обявил за издирване.

При проверка на улица "Крайречна"  автопатрул попаднал на пиян водач. Зад волана на "Мерцедес" бил 36-годишен криминално проявен, а последвал тест за употреба на алкохол отчел над 2.00 промила.

29-годишен асеновградчанин е задържан за шофиране под въздействие на наркотични вещества. Мъжът управлявал товарен автомобил е проверен малко преди 22.00 часа в понеделник на улица "Шипка" в населеното място. За извършените престъпления задържаните водачи ще отговарят пред закона.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).