РЗ БОП разби публичен дом. Съседите: Полицията знаеше за бардака

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:34 / 13.02.2006
27780
Три проститутки са арестувани в Пловдив при разкриване на публичен дом след специализирана акция на регионалното звено за Борба с организираната престъпност, проведена под наблюдението на районния прокурор на Пловдив Димитър Ангелов.

Публичният дом се намирал в апартамент под наем на бул. “Цариградско шосе” срещу военното поделение. Две от проститутките са задържани в ареста на полицията. Третата е непълнолетна и е откарана в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни. По информация на Дарик радио едната от задържаните е украинка, а втората е арестувана и друг път за проституция. Срещу тях е образувано дознание и са им повдигнати обвинения за проституиране и склоняване към блудствени действия. Предвиденото в закона наказание е до 2 години лишаване от свобода.

Пред Дарик радио съседи потвърдиха, че апартаментът се използва за публичен дом от дълго време и много пъти са подавали сигнали в полицията, но без резултат. По неофициална информация проститутките работят за известен сутеньор. Директорът на РДВР Пловдив полк. Ангел Рангелов отказа да отговори на въпроса защо полицията не е реагирала на подадените сигнали.

Началникът на РЗ БОП кап. Калин Георгиев също отказа да коментира подробности, свързани с проведената акция.

През изминалата седмица бяха образува девет бързи полицейски производства срещу проститутки за получаване на нетрудови доходи по неморален начин.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).