Прогониха ли камерите жриците на любовта край Централна гара?

Автор: Васил Динев
Коментари (6)
08:55 / 21.01.2016
4131
Жриците на любовта край Централна гара все още са там. това твърди читател на Plovdiv24.bg. От Общината обаче твърдят друго:

"Уважаема редакция. Бих искал да Ви информирам, че така наречените "жрици на любовта", които трябваше да "изчезнат" от бул. "Христо Ботев" след предприетите от Община Пловдив мерки, все още необезпокоявано, без липса на свян и още по-нахално предлагат платена любов на минувачите около Централна гара. 

Всяка вечер, прибирайки се от работа около 20:15 часа, ги забелязвам на "работното им място". Въпросът ми е кога най-сетне ще се вземат сериозни и решителни мерки във връзка с този толкова наболял проблем?".

От Община Пловдив коментираха за Plovdiv24.bg, че обстановката в района е много по-спокойна, след като по желание на пловдивчани миналата година бяха поставени камери за видеонаблюдение по бул. "Христо Ботев" и по-специално на т.н. Алея на любовта

"По информация на полицията престъпността там е намаляла значително", заяви зам.-кметът по Обществен ред и сигурност Георги Маринов.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Верижна катастрофа на Околовръстното на Пловдив
За увеличение на стандартите и възнагражденията в социалния секто...
Нямат спиране: Шофьор "лети" със 150 км/ч на пловдивски булевард,...
Шофьор подхвърли две по 50 на полицаи, за да избегне проверка, ос...
Още един потенциален убиец се помисли за безсмъртен
Наум Китанов, БСП: Трудно е да се примиря с все по-голямото преза...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).