Предприемачи ГЕРБ подпомогнаха деца в затруднено положение за бала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:51 / 22.05.2009
1563
Зрелостниците от СОУ "Любен Каравелов" тази вечер празнуват абитуриентския си бал. Структурата на Предприемачи ГЕРБ помогна на 5 деца в затруднено положение да се радват пълноценно на празника. Татяна Йорданова се погрижи за роклите,чантите и обувките, Ваня Василева - за козметиката, а Венелин Качаков подари на учениците по един мобилен телефон.

В салон за красота се погрижиха за прическите и грима на момичетата. На две от тях им бе предложена работа във фирмата на Елена Янкова - организационен секретар на Предприемачи ГЕРБ, а на останалите - да завършат някои от курсовете в салона безплатно. 

От 18 часа днес Предприемачи ГЕРБ официално ще изпратят абитуриентите от СОУ "Любен Каравелов" - Пловдив, за да им пожелаят успешен старт в живота. Специален гост на празника на зрелостниците ще бъде кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ПП ГЕРБ Стефан Шилев.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).